Clubinformatie

De vereniging is opgericht 17 februari 1975, en kenmerkt zich door gastvrijheid, gezelligheid,vriendschap en sportiviteit en telt momenteel ca. 100 leden.

De banen zijn het gehele jaar door te gebruiken en liggen mooi gesitueerd op een goed aangelegd en door zelfwerkzaamheid prachtig onderhouden park en is onderdeel van sportpark de Schiethoek gelegen aan Kurenpolderweg 19 te Hank.

De vereniging beschikt over een gezellig clubhuis, met een dames- en herenkleedkamer voorzien van douches, 4 verlichte kunstgrasbanen,een oefenkooi,een Jeu de Boulebaan, speeltoestellen voor de kleintjes en er is voldoende parkeergelegenheid.

Natuurlijk is er ook een gezellige bar met een ruime sortering drankjes en een kleine keuken waar hapjes besteld kunnen worden.

Het tennispark en de kantine is voor leden het gehele jaar en op elk moment van de dag of avond te gebruiken d.m.v.een sleutelpasje waarmee men het park kan betreden en de kantine kan openen.

Er worden gedurende het jaar vele (club)toernooien en acitiviteiten georganiseerd die altijd druk worden bezocht door tennissers uit de verre omgeving.

Mocht u na het lezen van deze introductie lid willen worden van T.V de Ooievaars dan bent u natuurlijk van harte welkom.

Bestuur T.V. de Ooievaars