Soort lidmaatschap Bedrag per jaar

Senior lid. ( vanaf 18 jaar) €120,00
Studerend senior lid. €70,00

Junior lid. (Bij nieuwe junior aanmeldingen worden de eerste 3 lessen bij tennisschool   Rene Lindenbergh door T.V. de Ooievaars vergoed en de overige lessen voor 20% )

Zomerlid. ( van 1 april tot 30 september) €75,00
Winterlid. ( van 1 oktober tot 31 maart) €75,00
Competitielid. Gratis
Afkopen kantinedienst zomer en winterlid. €37,50
Afkopen kantinedienst senior lid. €75,00
Je bent studerend lid indien je op 1 januari 17 jaar of ouder bent en volledig dagonderwijs volgt. Een kopie van OV jaarkaart of bewijs van inschrijving bij onderwijsinstelling bijvoegen en/of verstrekken aan de ledenadministratie.

Opzegging van het lidmaatschap dient te gebeuren voor 31-december.
Gebeurt dit in het nieuwe kalenderjaar dan worden hiervoor
€ 17,50 kosten in rekening gebracht. Mocht u dus onverhoopt u lidmaatschap willen opzeggen, breng ons dan tijdig op de hoogte.
Op 1 april van het nieuwe kalenderjaar dient de volledige contributie voldaan te zijn en wordt er bij opzegging vóór 1 juli een halfjaar contributie gerestitueerd.

VERENIGINGS BIJDRAGE SYSTEEM: Ieder seniorlid is verplicht volgens het Verenigings Bijdrage Systeem (VBS) zijn/haar steentje bij te dragen aan het takenpakket

Als u de voorkeur geeft aan het afkopen van uw verplichtingen, zijn de kosten hiervan per abonnement in het lijstje aangegeven.

Vragen?

De Schiethoek