Vrienden van de Ooievaars

Draagt U de Ooievaars een warm hart toe dan kunt u voor slechts 25 euro per jaar lid worden van de "Vrienden van de Ooievaars".

De bijdrage van de Vrienden worden gebruikt voor speciale projecten buiten de vereniging om en worden door het bestuur van "de Vrienden" bepaald. Als voorbeeld zijn te noemen de aanschaf van het nieuwe buitenmeubilair, een grootbeeld TV en andere leuke dingen. Reden genoeg om ook lid te worden zou ik zeggen.

De volgende mensen gingen u voor:

Rob & Yvonne, Yvonne & Kyan, Ronald & Barbara, Patrick & Danny, Kees & Betty, Eddie Heijmans,Anne-Marie & Stefan Björn Stoop, Els en Ger, Vincent & Denise, Carsten & Anouk, Niek & Marloes, Frank & Karlijn

Ries & Tineke, Marco Verhoeven, Hans Hakkel, Stanley & Arjaane, Ferry & Chantal, Martin van Lingen

Iris, Suzanne & Lieke, Fam. v/d Ploeg, Fam. Schipper, Ton en Jeanne  van Helvoort, Kees Govers & Lia Guit

Jan en Hedie van Maurik, Coen & Kitty Hartman ,Lilly Damme,  Fam. Anton de Witt

Meer info bij keesdewit@ziggo.nl